Trekkershutten DKR

Trekkershutten en blokhutten

Voor wie iets meer luxe wil dan kamperen hebben we de Wilgen (trekkershutten) en de Klavers (blokhutten) te huur. Aangezien er in de hutten geen verwarming is, loopt het verhuurseizoen gelijk met het natuurkampeerterrein, namelijk vanaf 1 april tot en met einde herfstvakantie. Het gemeenschappelijke sanitair wordt gedeeld met de kampeerders.

  • 4 trekkershutten
  • 2 blokhutten

Over de hutten

Logeer je in een trekkershut (Wilg), dan slaap je eigenlijk in een houten tent met twee éénpersoonsbedden voorzien van molton, dekbed en kussen. Je kunt ook een eigen slaapzak gebruiken. Een lakenpakket (onderlaken, dekbedovertrek en kussensloop) kan of zelf worden meegebracht of worden gehuurd. Exclusief voor de 4 Wilgen is een aparte (onverwarmde) hut beschikbaar met keukenvoorziening: inductiekookplaten, serviesgoed, bestek, pannen, een koffiezetapparaat, waterkoker, magnetron en koelkast. Afwasmidddel, thee-, hand- en vaatdoeken staan ter beschikking. Je kunt je maaltijd opeten aan één van de twee tafels met klapstoeltjes.

In de blokhutten (Klaver 2 en 3) is een woonkamer met een keukenblok voorzien van 2 inductiekookplaten, serviesgoed, bestek, pannen, een koffiezetapparaat, waterkoker en koelkast. Afwasmidddel, een thee-, hand- en vaatdoek staan ter beschikking. Alle bedden zijn voorzien van een dekbed.  Een lakenpakket (onderlaken, dekbedovertrek en kussensloop) kan of zelf worden meegebracht of worden gehuurd. Gebruik van slaapzakken is niet toegestaan.

De kampeerterreindouches en het toiletgebouw staan ook ter beschikking voor de Wilg- en Klaver logees.

Wilgen

Trekkershutten

  • voor 2 personen
  • 2 zitplekken
  • slaapkamertje met 2 éénpersoonsbedden
Praktische informatie

Klavers

Blokhutten

  • voor 4 personen
  • woonkamer met keukenblok
  • 2 slaapkamertjes met 2 éénpersoonsbedden en een stapelbed
2023-08-13 Ingang DKR hor
Trekkershutten DKR
2023-08-13 Blokhutten
2023-08-13 wc-gebouw
2023-08-13 Douches
2023-08-13 Keuken trekkershutten

ingang naar de receptie

de trekkershutten

de blokhutten

wc-gebouw voor de kampeerders, trekkers- en blokhutten

douches voor de kampeerders, trekkers- en blokhutten

keuken voor de trekkershutten