Lezing St. Elisabethsvloed
De Kleine Rug

Lezing St. Elisabethsvloed

Het Nivon viert dit jaar haar 100ste verjaardag. Daarom organiseren Nivon afdeling Drechtsteden en De Kleine rug dit jaar een aantal extra activiteiten. Deze middag vertelt Sietse Altena ons allerlei ...

Meer info Bekijk alle activiteiten
11
maart

Onze activiteiten

Je kunt meehelpen om ons prachtige terrein en huis op orde te houden.
Daarnaast organiseren onze vrijwilligers diverse activiteiten en arrangementen.
Lees er hieronder meer over.

Kijk ook eens op de agenda van Nivon afdeling Drechtsteden.

Soorten activiteiten

Groenonderhoud

Wilgen knotten, bomen snoeien, maaien, struiken uitdunnen en houtwallen maken zijn de belangrijkste activiteiten voor het onderhouden van het achter De Kleine Rug gelegen natuurgebied. Elke derde dinsdag van de maand ben je welkom om aan te sluiten. In de maanden november t/m februari organiseren we griendwerkdagen waarbij het accent op het wilgen knotten ligt.

Klusdagen

Twee maal per jaar (in maart en oktober) organiseren we 3-daagse ‘klusdagen’. Naast het hierboven beschreven groenonderhoud, maken we het huis en de hutten schoon, doen onderhoudsklussen in het huis, de hutten en aan de partytent en verzorgen het onderhoud aan de boten en kano’s. Vrijwilligers uit het hele land zijn welkom.

Beleef Dordrecht

In maart organiseren we meestal het ‘Beleef Dordrecht’ arrangement: tweeënhalve dag waarbij je één dag het historische centrum van Dordrecht bezoekt en de andere dag naar de Hollandse Biesbosch gaat. Dit programma is volledig verzorgd, dus inclusief ontbijt, lunchpakket en avondeten.

Bekijk ze allemaal

Wil je alle activiteiten bekijken in één overzichtelijke lijst? Klik hier verder naar onze agenda.