14
maart

De kleine voorjaarstuin en geveltuin

Kom je ook?

De Volière
Adjudant H.P. Kosterstraat 5 in Dordrecht
Start om 19:30
Voor iedereen
Download agenda item

Wat kun je zelf doen voor meer biodiversiteit in je tuin? Dat vertellen we je deze avond zodat je meteen een goede start maakt in jouw tuin. Zelfs in een kleine tuin of geveltuin is van alles mogelijk. We kijken daarbij ook hoe je de hoogte in kunt met groen. Tuincoach Aasta de Vries leert je hoe je meer leven in je tuin brengt en welke planten geschikt zijn voor een biodiverse kleine tuin. Je gaat naar huis met praktische tips voor jouw voorjaarstuin.

De lezing vindt plaats bij de Voliére, Adjudant H.P. Kosterstraat 5.

Inloop om 19.00 uur. De lezing start om 19.30 uur tot 21.30 uur. Deelname is gratis en je hoeft je niet aan te melden. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Dit is een activiteit van Biodivers Dordt, een samenwerking tussen Duurzaamheidscentrum Weizigt, IVN Dordrecht, Groei & Bloei Dordrecht, Nivon Drechtsteden, KNNV, en stadslandbouwkas de Oude Beer. We organiseren deze winter een lezingenreeks over het thema biodiversiteit. De reeks gaat in op allerlei aspecten van de natuur, maar ook op wat u praktisch zelf kunt doen in uw eigen tuin en buurt.

Leden Gratis
Niet leden Gratis

De Volière

Adjudant H.P. Kosterstraat 5 in Dordrecht

Google Maps

Meer activiteiten