2
juni

Open dag weekend van de Natuur

Kom je ook?

De Kleine Rug
GPS: Loswalweg 2, 3315 LB Dordrecht.
Start om 11:00
Voor iedereen
Download agenda item

Ook dit jaar houdt De Kleine Rug weer een open dag met duurzaamheidsmarkt als onderdeel van het weekend van de Natuur op het eiland van Dordrecht. Met informatie, producten en activiteiten voor kinderen van onder andere stadslandbouwkas De Oude Beer, de Bomenridders, IVN, Groei & Bloei, Voedselbos Buitenzinnig en Velt. Het geheel wordt opgeluisterd met live muziek.

Bovendien is er een expositie met beelden van 100 jaar Nivon.

Daarnaast zijn er rondleidingen in het huis en natuurwandelingen met gids op ons eiland. Kom meer te weten over de flora en fauna in het wilgenbos en de geschiedenis van deze bijzondere plek.

Ook kunnen kinderen onder begeleiding van een volwassene (vader, moeder, opa of oma of iemand anders) een workshop ‘vogelhuisjes maken’ volgen. Die zijn wel nodig want op het eiland zijn heel veel vogels te vinden en die hebben allemaal een plekje nodig om te kunnen broeden. Neem jij ‘m mee naar huis en hang je hem in je achtertuin of op je balkon? Wil jij ook een vogelhuisje maken, wees er dan snel bij want vol is vol!

Informatie bij Evert Zoomer, 0181 – 621658 / vz.dekleinerug@nivon.nl

Leden Gratis
Niet leden Gratis

De Kleine Rug

Let op: navigeer op Loswalweg 2, 3315 LB Dordrecht en loop of rijd door naar het parkeerterrein aan het water. Links vind je de opstapsteiger. Als onze sloep of pontonveer er niet ligt en ook niet in aantocht is, bel dan 088 – 0990962.

Google Maps

Meer activiteiten